Պիցցա Պեպպերոնի
Բաղադրություն
Երշիկ պեպպերոնի-250 գրամ
Տոմատի սոուս-200 գրամ
Սոխ -1 գրամ
Մոցարելլա պանիր-300գրամ
Խմոր
Ջուր-250մլ
Ձեթ -40մլ
Շաքարավազ-20 գրամ
Չոր խմորիչ-8 գրամ
Ալյուր-750 գրամ
Աղ- 10 գրամ
Պատրաստման եղանակ
Ջրի մեջ լցնել շաքարավազ և ձեթ, այնուհետև ալյուրի հետ խառնած չոր խմորիչ: Խմորը գնդերի բաժանել: Այն ծածկել ուտելիքի համար նախատեսված տոպրակով և թողնել 30-40 րոպե: Երշիկը բարակ շերտերով կտրատել: Մոցարելլա պանիրը և սոխը օղակաձև կտրատել:
Բարի ախորժակ