long arrow

Պիցցա Պեպպերոնի

Բաղադրություն

Երշիկ պեպպերոնի-250 գրամ

Տոմատի սոուս-200 գրամ

Սոխ -1 գրամ

Մոցարելլա պանիր-300գրամ

Խմոր

Ջուր-250մլ

Ձեթ -40մլ

Շաքարավազ-20 գրամ

Չոր խմորիչ-8 գրամ

Ալյուր-750 գրամ

Աղ- 10 գրամ

Պատրաստման եղանակ

Ջրի մեջ լցնել շաքարավազ և ձեթ, այնուհետև ալյուրի հետ խառնած չոր խմորիչ: Խմորը գնդերի բաժանել: Այն ծածկել ուտելիքի համար նախատեսված տոպրակով և թողնել 30-40 րոպե: Երշիկը բարակ շերտերով կտրատել: Մոցարելլա պանիրը և սոխը օղակաձև կտրատել:

Բարի ախորժակ