
Կոլոլակ
Կոլոլակ
Բուսական յուղ
Տոմատի մածուկ
Լոլիկ
Ռեհան
Սխտոր
Համեմունքներ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Թավայի մեջ լցնում ենք մի փոքր բուսական յուղ։ Լոլիկը մանր կտրատում ենք, 2-3 րոպե տապակելուց հետո ավելացնում ենք տոմատի մածուկը (եթե այն շատ խիտ է, կարելի է ավելացնել մի փոքր ջուր), մանր կտրատած ռեհանը,2 ատամիկ մանր կտրատած սխտոր և համեմունքներ,այնուհետև ավելացնում ենք կոլոլակները և տապակում 15-20 րոպե միջին կրակի վրա։
Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել պանիր և քունջութ։
Բարի ախորժակ