long arrow

Կոլոլակ

Կոլոլակ

Բուսական յուղ

Տոմատի մածուկ

Լոլիկ

Ռեհան

Սխտոր

Համեմունքներ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակ

Թավայի մեջ լցնում ենք մի փոքր բուսական յուղ։ Լոլիկը մանր կտրատում ենք, 2-3 րոպե տապակելուց հետո ավելացնում ենք տոմատի մածուկը (եթե այն շատ խիտ է, կարելի է ավելացնել մի փոքր ջուր), մանր կտրատած ռեհանը,2 ատամիկ մանր կտրատած սխտոր և համեմունքներ,այնուհետև ավելացնում ենք կոլոլակները և տապակում 15-20 րոպե միջին կրակի վրա։

Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել պանիր և քունջութ։

Բարի ախորժակ